Jacco Vonhof nieuwe voorzitter MKB-Nederland

Jacco Vonhof, oud voorzitter van ondernemersvereniging VNO-NCW Midden uit Apeldoorn, is onlangs voor een termijn van vier jaar benoemd tot de nieuwe landelijke voorzitter van MKB Nederland.

Jacco Vonhof nieuwe voorzitter MKB-Nederland

De afgelopen vijf jaar heeft Vonhof samen met zijn medebestuursleden op zeer dynamische en constructieve wijze koers en richting mogen geven aan VNO-NCW Midden

Het belang van ondernemers als uitgangspunt

In zijn tijd als voorzitter van de ondernemersvereniging heeft Vonhof altijd het belang van (MKB-) ondernemers als uitgangspunt van zijn handelen genomen en stond hij aan de basis van belangrijke veranderingen bij de regionale vereniging. Voor een sterke lobby zijn regio’s samengevoegd, is de samenwerking met branches, MKB-Nederland Midden en lokale ondernemersverenigingen verstevigd en is de vereniging financieel in gezonde status.

Nieuwe voorzitter VNO-NCW Midden

Onder voorzitterschap van oud-bestuurder Foppe Atema zal een kleine commissie samen met Ron van Gent, directeur VNO-NCW Midden, de opvolging van Vonhof voorbereiden. De instantie hoopt en verwacht uiterlijk tijdens haar Algemene Ledenvergadering van april 2019 zijn opvolgers voor benoeming voor te kunnen dragen. In de tussentijd zal VNO-NCW Midden de bestuurlijke honneurs van Jacco opvangen in haar Algemeen Bestuur.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!