Jonkman Opleidingen van start op nieuwe locatie Rozenburg

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Jonkman Opleidingen

Sinds 1 september heeft Jonkman Opleidingen een nieuwe locatie in Rozenburg geopend. In Rozenburg worden vrijwel alle opleidingen verzorgd die ook in Terneuzen gegeven worden.

Jonkman Opleidingen van start op nieuwe locatie Rozenburg

Locatie Rozenburg is een samenwerking van Jonkman Opleidingen en het training centrum van de Gezamelijke Brandweer. Op de nieuwe locatie wordel zowel theorielessen praktijklessen en examens verzorgd. De locatie heeft een moderne kantine en ruime leslokalen.

De praktijkhal voor de logistiek en andere praktijkopleidingen is zeer ruim en voldoet aan de eisen van het SOG stelsel. Daardoor zijn vrijwel alle SOG-normopleidingen mogelijk, naast het verdere assortiment aan opleidingen dat Jonkman verzorgt.

Open Inschrijvingen

In de nabije toekomst wil Jonkman Opleidingen gaan werken met een grote hoeveelheid open inschrijvingen waarmee het opleidingsbedrijf haar klanten flexibeler kan gaan bedienen. De prijzen blijven voor vrijwel alle opleidingen gelijk aan de prijzen van Terneuzen.

Over Jonkman Opleidingen

Jonkman Opleidingen biedt een breed pakket opleidingen op logistiek en veiligheidsgebied. Alle opleidingen sluiten aan op de praktijk en worden, waar mogelijk, gegeven volgens de SSVV opleidingengids volgens de VCA norm

Meer informatie over Jonkman Opleidingen:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!