JTAG Technologies organiseert live webinar

  • Technologie
  • Bron: JTAG Technologies

Op woensdag 17 januari organiseert JTAG Technologies een live webinar over de voordelen van Boundary-scan, een technologie ontwikkeld om printplaten te controleren op montage fouten. De webinar zal plaatsvinden van 20.00 tot 21.00 en is bij te wonen via de website van JTAG Technologies.

JTAG Technologies organiseert live webinar

JTAG Technologies is dé absolute marktleider op het gebied van Boundary-scan. Het bedrijf ontwikkelt en produceert zowel hard- als softwareproducten en diensten. Binnen haar uitgebreide klantenkring vallen zowel kleinere MKB bedrijven als wereldspelers in de elektronica.

Wat is Boundary-scan?

De term Boundary-scan zal bij de meeste mensen niet meteen een helder beeld oproepen. Toch is Boundary-scan al sinds 1990 een wereldwijde standaard. De technologie is ontwikkeld om printplaten (Printed Circuit Boards) na assemblage op eenvoudige wijze te controleren op mogelijke montage fouten. Met behulp van speciale testlogica, die ondertussen in veel standaard chips is ingebouwd, wordt gecontroleerd of componenten goed op de printplaat zijn geplaatst en gesoldeerd.

Voordelen van Boundary-scan

  • Boundary-scan vermindert uw kosten en marktintroductietijd. Boundary-scan verkleint de ontwikkeltijden van tests, vermindert de foutopsporingstijd voor prototypen en versnelt herprogrammering. Testopstellingen worden sterk vereenvoudigd en kunnen zelfs volledig worden geëlimineerd.
  • De technologie verhoogt de nauwkeurigheid door eerder in de productcyclus te starten met testtechnologie op basis van pre-layout ontwerp informatie en met behulp van tijdbesparende geautomatiseerde hulpmiddelen.
  • Boundary-scan verbetert uw slag snelheid. Boundary-scan zorgt ervoor dat PCB’s correct worden samengesteld en programmeert flash-geheugens en PLD’s in-systeem met hoge doorvoersnelheden.

Aanmelden voor de webinar kan via de website van JTAG Technologies.

Meer informatie over JTAG TECHNOLOGIES B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!