Jubileumeditie Health Valley Event vindt plaats op 15 maart 2018

  • Farma & Zorg
  • Bron: Health Valley

Op 15 maart 2018 vindt het tiende Health Valley Event plaats in CineMec Nijmegen. Het is komend jaar de jubileumeditie van het grootste zorginnovatiecongres in Nederland.

Jubileumeditie Health Valley Event vindt plaats op 15 maart 2018

Inspirerende sprekers & workshops

De dag zit vol met inspirerende zorginnovaties, trends en ontwikkelingen op het gebied van Health & Life Sciences, interessante sprekers, vele themasessies en volop gelegenheid tot netwerken op de dynamische beursvloer. Meer informatie lees je op healthvalleyevent.com.

Met trots kondigt de organisatie de eerste keynote sprekers op het HVE 2018 aan: prof. dr. Hans Clevers (Universiteit Utrecht) en prof. dr. Angela Maas (Radboudumc). Deze top-professionals in de wetenschap en zorg delen hun expertise tijdens inspirerende presentaties en geven hun visie op ‘Where people make the difference!’. Op hun eigen vakgebied zijn zij dagelijks bezig met innovaties, om zo het verschil te kunnen maken voor de patiënt.

Inschrijven met jubileumkorting

Claim nu één van de 50 tickets met €100,- jubileumkorting. Gebruik de actiecode JUBILEUM en schrijf je in voor € 245,- (reguliere prijs is € 345,-)*. Let op: deze actiecode is slechts geldig t/m 31 oktober.

Meer informatie over Health Valley:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!