Kasteel Wijenburg uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Nederland

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Kasteel Wijenburg

Onlangs is Kasteel Wijenburg in Echteld uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Nederland. Samen met diverse andere trouwlocaties nam het kasteel de afgelopen weken deel aan het RTL 4 programma ‘De Beste van Nederland’ waarin verschillende trouwspecialisten in een vlog lieten zien hoe je de bruiloft van je dromen waar kunt maken.

Kasteel Wijenburg uitgeroepen tot beste trouwlocatie van Nederland

Dankzij de grote hoeveelheid stemmen van tevreden (aanstaande) bruidsparen en de kijkers van het RTL 4 programma zelf heeft Kasteel Wijenburg deze prestigieuze titel verdiend.

Kasteel Wijenburg als trouwlocatie: intiem en exclusief

Kasteel Wijenburg is een officiële trouwlocatie waar slechts één huwelijk per dag plaatsvindt, omdat je het kasteel altijd alleen voor jezelf hebt. Ongeveer 150 bruidsparen per jaar vieren hier de ‘mooiste dag van hun leven’. Op het intieme kasteeltje kun je niet alleen trouwen, maar ook dineren, feesten én overnachten. Locatiemanager Johan Huisman: ‘’Wij zijn enorm trots! Samen met ons professionele team maken wij van elk huwelijk een bijzondere dag, het is een enorme opsteker voor ons allemaal.’’

Vergaderlocatie

Naast officiële trouwlocatie staat Kasteel Wijenburg ook bekend als een uitstekende accommodatie voor zakelijke activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van een zakelijk evenement, het hosten van een vergadering of het vieren van een groot bedrijfsfeest. Diverse zalen, waaronder de Ridderzaal, de Blauwe Salon en de Heerensalon, zijn voorzien van royaal daglicht, gratis WiFi, flip-over, geluidsinstallatie en professionele beamers en schermen.

Meer informatie over KASTEEL WIJENBURG:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!