Keytrailer zet Kraker Trailers uit Axel op de Portugese kaart

Kraker Trailers uit het Zeeuwse Axel, producent van schuifvloertrailers, is in een groot deel van Europa vertegenwoordigd middels verkoopkantoren of zelfstandige dealers. Vanaf 2018 komt daar een nieuw exportland bij.

Keytrailer zet Kraker Trailers uit Axel op de Portugese kaart

Export Manager Rico Koops heeft zich de afgelopen maanden namelijk intensief verdiept in de mogelijkheden die de Portugese markt biedt. 

Schuifvloertrailers

Keytrailer bleek een geschikte partner te zijn. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring op de markt van transportmaterieel en is dealer van Krone. Dus weliswaar niet in schuifvloertrailers, maar daar verwacht Pedro Santos, manager bij Keytrailer, geen problemen mee. “Toen het contact met Rico was gelegd, heb ik me goed georiënteerd in de schuifvloertrailers. Het concept op zich is hier bekend, maar Kraker als merk moet nog groeien. Daar gaan we voor zorgen, stapje voor stapje. We zijn niet alleen dealer, maar ook servicepartner van Kraker Trailers. Ons personeel is ervaren en heeft voldoende kennis om ook reparatie en onderhoud aan schuifvloertrailers te doen. Bovendien is de kwaliteit van zo’n niveau dat ik niet bang ben dat een voertuig in de praktijk niet voldoet.”

Een grote markt

Volgens Pedro Santos is de markt die op Kraker ligt te wachten groot. “Producten uit Nederland staan goed bekend, dus wat dat betreft heeft Kraker Trailers een streepje voor. Keytrailer bestaat twaalf jaar en in die periode hebben we veel kennis opgedaan over wat de markt wil en hoe de markt zich beweegt”, vertelt hij verder. “Eén en ander hangt ook af van factoren waarop ik geen invloed heb, zoals de ontwikkelingen in Portugal en de mondiale economie. Maar ik verwacht dat de economie verder aantrekt en dat is een goede ontwikkeling voor ons.” Volgens Pedro Santos is de meeste groei te verwachten in transport van hout en recyclingproducten.

Meer informatie over KRAKER TRAILERS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!