Kies voor een verfrissend bedrijfsuitje bij het Skidôme in Rucphen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Skidôme

Het Skidôme in Rucphen mag dan bekend staan om haar winterse activiteiten. Dat betekent nog niet dat er in de zomer stil gezeten wordt. Ook wanneer u op zoek bent naar een verfrissend bedrijfsuitje tijdens de zomermaanden bent u bij Skidôme op het juiste adres.

Kies voor een verfrissend bedrijfsuitje bij het Skidôme in Rucphen

Van 1 april tot en met 31 augustus 2018 biedt het Skidôme verschillende zomerarrangementen aan waaronder ijskarten, skiën, snowboarden, glow in the dark midgetgolf en andere teambuilding activiteiten.

Combineer uw bedrijfsuitje met een diner

Kiest u voor het zomerarrangement dan wordt deze sportieve dag afgesloten met een heerlijk diner in een van de horecagelegenheden van het bedrijf. Zo kunnen sportievelingen in Terneuzen genieten van een heerlijk 3-gangendiner bij de Zeeuwse Hütte en kan er in Rucphen zelf gekozen worden uit een BBQ buffet, spidergrillen, een warm- en koudbuffet en bouletten.

Verfrissende bedrijfsuitjes

De verfrissende bedrijfsuitjes zijn te boeken vanaf 10 personen. Voor een actueel overzicht van de beschikbare zomerarrangementen, bijbehorende prijzen en eventuele andere vragen/verzoeken kunt u terecht op de website van Skidôme.

Meer informatie over SKIDÔME :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!