Klantevent Heembouw bij productiesite Benier groot succes

  • Bouw
  • Bron: Heembouw

In Nieuwkuijk is Heembouw bezig met de turnkey realisatie van een hypermoderne en hoogwaardige productiesite voor Benier Nederland en Driem. Dit gebeurt in opdracht van de Kaak Groep, waarvan Benier en Driem onderdeel zijn.

Klantevent Heembouw bij productiesite Benier groot succes

Foto: Enkele gasten tijdens het event. In het midden Job Kuijpers (Heembouw)

Donderdag 6 april bood Heembouw haar relaties uit de maakindustrie een unieke mogelijkheid een kijkje te nemen in de nieuwe productiesite in aanbouw van Benier Nederland en Driem. Verdeeld over de dag was er een drietal klantsessies met rondleiding door de fabriek. Hiervan is druk gebruik gemaakt, en de reacties over deze kans een blik in de keuken te werpen, waren enthousiast.

Job Kuijpers: 'Goed beeld kunnen geven'

Commercieel manager Heembouw bedrijfsruimten, Job Kuijpers, kijkt tevreden terug op het klantevent bij Benier. ‘We hebben relaties een goed beeld kunnen geven van hetgeen we hier realiseren, samen met ons architectenbureau Habeon Architecten. We hebben leuke reacties gekregen, mensen vonden het erg interessant te zien hoe we deze bouw hebben aangepakt en wat nu het resultaat is.”

Heembouw organiseert vaker dit soort klantevents op bouwlocaties. Job: “We vinden het mooi om te delen waar we mee bezig zijn, en we zien dat mensen het interessant vinden om de bouw op deze manier te ervaren. Mensen die dit ook eens willen mee maken, raad ik aan onze website in de gaten te houden en zich te abonneren op onze nieuwsbrief.”

Meer informatie over Heembouw Bedrijfsruimten Zuid :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!