Klussen in tijden van Corona? MH Poly kan een ‘steentje bijdragen’!

  • Bouw
  • Bron: MH Poly

Vanwege het Coronavirus is iedereen meer thuis dan gewoonlijk en dit kan een goede aanleiding zijn om een aantal zaken aan jouw huis te verbeteren. Eind maart was dan ook te lezen dat het topdrukte was bij de bouwmarkt.

Klussen in tijden van Corona? MH Poly kan een ‘steentje bijdragen’!

Behalve advies voor industriële constructies kan MH Poly u ook helpen op het gebied van bouwkundige constructies. Heeft u altijd al die woonkeuken gewild? Een doorbraak van de keuken naar de woonkamer zorgt voor een ruimtelijke effect. Of staat een aanbouw of dakkapel al een tijdje op je wensenlijst?

Wacht nog even met het pakken van de sloophamer, want: is een muur dragend of niet? En hoe weet je welke balkafmetingen er nodig zijn om te voldoen aan de sterkte eisen volgens de Europese normen? En in het geval je een aanbouw wil zetten: hoe breed moet de funderingsstrook hiervoor zijn?

Voor al deze zaken denken de bouwkundig adviseurs van MH Poly graag met u mee en kunnen ze de constructieve berekeningen en tekeningen verzorgen van al uw verbouwingsplannen. Neem daarom vrijblijvend contact op met MH Poly door te mailen of te bellen

Meer informatie over MH POLY CONSULTANTS & ENGINEERS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!