Koeierij.nl levert ruim 80 kunstkoeien aan Lely International BV

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Koeierij.nl

VRIAN projects b.v. in Deventer heeft al meer dan 80 rode kunstkoeien geleverd aan Lely International b.v. in Maassluis.

Koeierij.nl levert ruim 80 kunstkoeien aan Lely International BV

Diverse service leveranciers in de Lely Centres hebben inmiddels een roodbonte kunstkoe met Lely-Logo in de hal of voor het gebouw staan. Koeierij.nl heeft de rode Fiesian Holstein koeien inmiddels over heel Europa gedistribueerd. VRIAN projects werkt al sinds 2000 samen met Lely.

Over Lely International

Lely International ondersteunt en stimuleert grote veehouderijbedrijven die investeren in automatisering van de melkerij. In het voorjaar van 2017 introduceerde Lely de Red Cow Community; een internationale vereniging van grote geautomatiseerde melkveebedrijven. Samen  vergaren deze bedrijven kennis en wisselen deze onderling uit, alles gericht op een hogere productie en dierwelzijn.

Koeierij.nl

Koeierij.nl heeft de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd in het tailormade produceren van polyester landbouwhuisdieren; in de bedrijfskleuren, voorzien van organisatie logo en informatieve teksten. Graag is ons team bereid verder op specifieke wensen van bedrijven en organisatie in te gaan.

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!