Koeierij.nl uit Deventer vergroot haar marktaandeel in polyester dieren

  • Industrie
  • Bron: Koeierij

Koeierij.nl is steeds klaar voor het beleveren van de gewone zwartbonte kunstkoeien, maar ook de bijzondere koeien, kalfjes, paarden en varkens doen het goed. Deze worden altijd speciaal in opdracht gemaakt. Dikwijls ter gelegenheid van een jubileum of andere festiviteit.

Koeierij.nl uit Deventer vergroot haar marktaandeel in polyester dieren

Koeierij.nl heeft de afgelopen jaren veel expertise opgebouwd in het tailormade produceren van polyester landbouwhuisdieren; in de bedrijfskleuren, voorzien van organisatie logo en informatieve teksten. Steeds vaker worden er daarom bestellingen gedaan die afgestemd zijn op de specifieke wensen van bedrijven en organisaties. 

Steeds meer naamsbekendheid

Om haar naamsbekendheid te vergroten werkt de Koeierij.nl zowel met een digitaal netwerk als een fysieke presentatie en show van haar producten. Zo was Koeierij.nl op 8 november bijvoorbeeld aanwezig tijdens de CRV boerinnendag in Wychen. Zij brachten toen onder andere de minikoetjes en Baukje, de melkbare koe, mee. Deze melkbare kunstkoe, voorzien van rvs voorraadbak met vlottervulling, deed dienst als show model om verschillende dierziektes uit te leggen en de positie en werking van organen te verduidelijken.

Een koe-deautje

Een speciaal ‘koe-deautje’ werd op 7 november door Lely Holding in Maassluis aangeboden aan FESTO in Delft ter gelegenheid van hun 50 jarig bestaan. Deze polyester koe was al eerder in het geheim door Koeierij.nl in productie genomen zodat het verrassingseffect bewaard zou blijven. Dat is goed gelukt gezien de blij verraste gezichten van het FESTO team. Steeds meer bedrijven zetten de speciaal beschilderde kunstkoeien en andere dieren in voor hun public relations en promotie. Zo ook het notariskantoor van Tap & van Hoff in Lochem. Zij kregen een speciale 'tulpen koe'. 

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!