Koeierij.nl voert eindejaarscampagne op beurs in Hannover

  • Industrie
  • Bron: Koeierij.nl

Onlangs was de Koeierij.nl uit Deventer aanwezig in de rundveehal van de gigantische EUROTIER beurs in Hannover. Hier promootte de webwinkel haar keuringskoeien en stieren als het ware een eindejaarscampagne.

Koeierij.nl voert eindejaarscampagne op beurs in Hannover

De bezoekers van de EUROTIER beurs bleken erg enthousiast over de producten van de Koeierij.nl. Veel passanten namen maar wat graag een minikoetje mee naar huis als aandenken en tevens kwamen er diverse aanvragen binnen voor een gepersonaliseerde kunststof koe. Als onderdeel van haar eindejaarscampagne had de Koeierij.nl op haar website ene speciale landingspagina ingericht waarin klanten eenvoudig hun wensen kenbaar konden maken. Van Holsteiner met bedrijfslogo of producten voor de een tot een vriendelijkere kleinere koe in kleuren van Fleckvieh of Simental voor de ander. Bij de Koeierij.nl is werkelijk niets ondenkbaar.

Beurskriebels

De koe die de meeste aandacht trok was de zwartbonte Holstein Friesian waarop de wereldkaart geschilderd was.  Talloze bezoekers lieten weten dit een bijzonder leuk product te vinden en diverse Aziatische bezoekers namen een selfie met de kunststof koe. Al met al heeft deze ervaring de Koeierij.nl veel goeds gebracht. Behalve diverse enthousiaste nieuwe klanten heeft het bedrijf de beurskriebels overduidelijk goed te pakken. Zo heeft de Koeierij.nl recentelijk besloten na de EUROTIER beurs tevens aanwezig te zijn op de Landbouwbeurs van 12 tot en met 15 december in de Friezenhal en op de FADERPAARD Hengstenkeuring van 10 tot 12 januari 2019 in WTC EXPO Leeuwarden.

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!