Koeierij.nl wekt belangstelling bij Amerikaanse afnemers met polyester paarden

  • Industrie
  • Bron: Koeierij

Tijdens de hengstenkeuring van het koninklijk Fries Paarden Stamboek in het WTC Leeuwarden heeft koeierij.nl meer dan 10 grote kunstpaarden uitgestald. De grote polyester modellen leverden veel bekijks op; zelfs de echte Friese hengsten reageerden erg geïnteresseerd.

Koeierij.nl wekt belangstelling bij Amerikaanse afnemers met polyester paarden

De kaartjes van het keuringsevenement Faderpaard 2018 waren volledig uitverkocht en het publiek was erg enthousiast. Vele bezoekers kochten in de stand van koeierij.nl de kleine modellen van Friese paardjes, veulentjes en paardenhoofden voor aan de muur. De grote kunstpaarden vonden onder meer aftrek bij het Westcord WTC hotel  en een Oostenrijkse paardenfokker.

Belangstelling Amerikaanse afnemers

Ook in de maanden na de hengstenkeuring zal koeierij.nl diverse grote paarden uitleveren. Vooral vanuit Amerika is veel belangstelling voor de polyester paarden; diverse leveringen en trans-Atlantische transporten zullen worden begroot en voorbereid zodra de klant groen licht geeft.

Over Koeierij.nl

Koeierij.nl is een unieke webwinkel met verschillende soorten kunststof producten, zoals levensechte boerderijdieren, groenten en fruit. Aanbieders van polyester of plastic figuren zijn er meer maar weinig zijn gespecialiseerd in het personaliseren van uw kunstdier of marketing figuur. De Koeierij beschildert, stickert of verbouwt de figuren naar uw speciale wensen.

Meer informatie over KOEIERIJ.NL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!