Koen Knufing nieuwe voorzitter VNO-NCW Achterhoek

De leden van VNO-NCW Achterhoek hebben eind mei, tijdens een bedrijfsbezoek aan Meilink Borculo, Koen Knufing benoemd tot nieuwe voorzitter van de regio. Knufing (45) volgt Peter Rikken op, die deze functie ruim drie jaar heeft bekleed, als voorzitter.

Koen Knufing nieuwe voorzitter VNO-NCW Achterhoek

De nieuwe voorzitter is al bijna 20 jaar DGA van diverse bouw gerelateerde bedrijven. In 2001 heeft hij Marku Bouw BV overgenomen van zijn vader en diens compagnon.

Bestuurlijke ervaring

Naast zijn ondernemersactiviteiten heeft Koen Knufing ruime bestuurlijke ervaring binnen diverse (belangen)organisaties. Sinds 2014 heeft hij zitting in het bestuur van VNO-NCW Achterhoek en vertegenwoordigt hij VNO-NCW en Bouwend Nederland in de Regionale Adviesraad Oost van de Kamer van Koophandel. Sinds 2018 maakt hij deel uit van de Achterhoek Board van de Achterhoek Ambassadeurs. Namens VNO-NCW en de leden wil Knufing zich inzetten voor de ondernemers in de Achterhoek. “Ik wil zorgen voor een nog sterker bloeiende economie en een uitstekend werk-, leer-, woon- en leefklimaat”. Als voorzitter van het bestuur van VNO-NCW Achterhoek maakt hij deel uit van het algemeen bestuur van VNO-NCW Midden, dé werkgeversvereniging van Midden- en Oost-Nederland.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!