Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch viert 30-jarig bestaan

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Koning Willem I College

Sinds vorige week staat het Koning Willem I College stil bij een bijzondere mijlpaal. Op 28 februari was het 30 jaar geleden dat Stichting Regionaal Instituut voor Beroepsonderwijs ’s-Hertogenbosch werd opgericht.

Koning Willem I College in 's-Hertogenbosch viert 30-jarig bestaan

Het resultaat van een fusie tussen verschillende bestaande mbo-opleidingen – waaronder de meao, mts, mdgo, Streekschool – en de volwasseneneducatie. Het college startte onder de naam MBO-College ’s-Hertogenbosch e.o.. In 1994 werd die naam gewijzigd in Koning Willem I College.

Samenwerking en succes

30 jaar Koning Willem I College betekent 30 jaar inzetten voor het succes van onze studenten. En 30 jaar van succesvolle samenwerking tussen collega’s en teams, samenwerking met het onderwijsveld en meer en meer met het bedrijfsleven in de regio.

Vakmanschap

Het Koning Willem I College staat midden in de samenleving, groot met ruim 13.000 studenten, en toch persoonlijk, met oog voor het individu. “Mbo-ers zijn vakmannen en vakvrouwen en onmisbaar voor onze samenleving. Dat is de afgelopen 30 jaar niet veranderd en zal ook in de toekomst zo blijven”, vertelt Cor van Gerven, lid van het College van Bestuur van het college. “Op onze school is het succes van de student altijd het uitgangspunt. Daar draagt iedereen zijn of haar steentje aan bij. We zijn trots op de resultaten die we met elkaar bereiken.”

Lustrum

Het college besteedt dit jaar op bescheiden wijze aandacht aan zijn 30-jarig bestaan door bestaande activiteiten een extra feestelijk tintje te geven. Bijvoorbeeld tijdens de jaarlijkse Community Dag die dit jaar plaatsvindt op zondag 4 oktober.

Meer informatie over Koning Willem I College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!