KredietUnie breidt uit naar Noordoost-Brabant

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Kredietunie Brabant

Ondernemers met een goed idee en een financieringsbehoefte lopen steeds vaker aan tegen de grenzen van de banken en hun mogelijkheden. Ook in Noordoost-Brabant is dat het geval.

KredietUnie breidt uit naar Noordoost-Brabant

Naast o.a. leasing, factoring, crowdfunding en business angels is een kredietunie een welkome aanvulling voor ondernemers om hun nieuwe (groei)plannen te kunnen realiseren. En natuurlijk biedt het voor vermogende ondernemers  een kans om een aantrekkelijk rendement te behalen en tevens hun collega-ondernemers te helpen hun droom te realiseren!

Noordoost-Brabant

Alle reden dus om te kijken of een dergelijk initiatief ook in Noordoost Brabant (regio Den Bosch) mogelijk is. Een eerste stap daarbij is een team formeren dat dit voorbereidt. Inmiddels is er een groep van ondernemers actief om een commissie te vormen, zodat ook in de regio Noordoost Brabant een Kredietunie Brabant wordt gerealiseerd.
Jan Fremeijer (voorzitter KUB Zuidoost  (regio Eindhoven)) ondersteunt het proces met zijn kennis en ervaring. Vanaf 1 januari 2016 zijn de volgende personen bereid gevonden om dit initiatief in Noordoost Brabant op te zetten: Alon Jansen (internet ondernemer), Sandra Broos (projectleider/adviseur), Hans Barelds (voormalig directievoorzitter Rabobank Hart van De Meierij) en Martijn Dekker (bedrijfsovername specialist Taxperience Transaction Services).

Doelstelling van KredietUnie Brabant Noordoost is de naamsbekendheid vergroten en het bij elkaar brengen van kredietgevers en kredietnemers. De Kredietunie Brabant is sinds 1 januari dus ook voor de regio Noordoost operationeel.

Meer informatie over KredietUnie Brabant:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!