KSE genomineerd voor Weighing Review Reader’s Choice Awards

  • Technologie
  • Bron: KSE Process Technology

KSE is genomineerd voor 'The Best Weighing Company 2015'. Ze is ook genomineerd voor 'The Best Weighing Software 2015' met haar ALFRA dose&weigh machinebesturing en voor 'The Best Dosing, Filling and Packaging solutions 2015' met haar ALFRA Medium Component Dosing System.

KSE genomineerd voor Weighing Review Reader’s Choice Awards

'Het is een eer om genomineerd te worden voor deze awards. Het is een stimulans om onze ALFRA doseer- en weegsystemen te blijven ontwikkelen en verbeteren zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienen', aldus Richard Biessen - Hoofd Product Management.

Weighing Review Reader’s Choice Awards

De awards zijn een onderdeel van de tweede jaarlijkse editie van de Weighing Review Reader’s Choice Awards. Dit is de enige wereldwijde stemcompetitie voor de grootste innovaties en de beste producten in de weegtechnologie. Via een online nominatie en stemproces erkent en eert de Weighing Review Awards de beste bedrijven, producten en oplossingen in 18 categorieën.

Online stemmen

Het online stemmen is vanaf heden mogelijk via http://www.weighingreview.com/p/voting-for-weighing-review.html en kan tot en met vrijdag 20 maart 2015. De winnaars worden bekend gemaakt op de Weighing Review portal en op de social media kanalen van Weighing Review op maandag 23 maart 2015.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!