KSE Process Technology 60ste partner van Feed Design Lab

  • Industrie
  • Bron: KSE Process Technology B.V.

KSE is community partner geworden van het Feed Design Lab: het onderzoek & educatie centrum voor innovatie en duurzaamheid voor de diervoederindustrie.

KSE Process Technology 60ste partner van Feed Design Lab

 ‘De wereldbevolking groeit snel waardoor de vraag naar voedsel stijgt. Ook de stijgende welvaart zorgt voor een groei in de vraag naar petfood, aangezien mensen bereid zijn meer geld te spenderen aan hun huisdieren. Een duurzame diervoederindustrie is noodzakelijk om aan deze vraag te kunnen voldoen’, aldus Rene Smulders – Commercieel Directeur bij KSE. ‘Partner worden van het Feed Design Lab is voor ons een stap voorwaarts in het creëren van een duurzame diervoederindustrie en dat is precies waar het Feed Design Lab voor staat’.

Innovatieve en leerzame community

Door het partnerschap met KSE hebben we een hele mooie mijlpaal bereikt, aangezien zij onze 60ste partner zijn’, aldus Trudy van Megen – Directeur van het Feed Design Lab. ‘Samen met KSE, en al onze andere partners, zijn we in staat om een innovatieve en leerzame community te creëren binnen de diervoederindustrie’.

Bij het Feed Design Lab, werken diervoeder en technologische bedrijven internationaal samen in een open innovatief netwerk om een duurzame dierproductie keten te realiseren. Om dit doel te bereiken is er een productiefaciliteit neergezet waar onderzoek naar nieuwe grondstoffen wordt uitgevoerd, waar nieuwe gezonde diervoeding kan worden ontwikkeld en waar nieuwe productietechnieken kunnen worden getest en waar educatie en trainingsactiviteiten plaatsvinden.

KSE Process Technology B.V.

KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!