KSE Process Technology B.V. gaat voor rust op VICTAM International 2015

  • Technologie
  • Bron: KSE Process Technology B.V.

Op de VICTAM International is KSE wederom aanwezig en kan er in relaxte sferen worden ontdekt hoe hun automatiseringsproducten ontzorgen en rust brengen in het hoofd.

KSE Process Technology B.V. gaat voor rust op VICTAM International 2015

Er is een real-life ALFRA Flexibele Componenten Doseersysteem te bewonderen en in een hightech besturingskamer kan een demo worden bekeken van de effectieve PROMAS ST procesautomatisering.

Uitreiking Gouden Doseerschuif

Tijdens de VICTAM reikt KSE ‘De Gouden Doseerschuif’ uit. Deze award wordt uitgereikt aan de klant met de best presterende ALFRA doseer- en weegmachine. De winnaar wordt bepaald aan de hand van verschillende parameters waaronder nauwkeurigheid, snelheid en storingsfrequentie. De uitreiking van ‘De Gouden Doseerschuif’ is op de stand van KSE op donderdag 11 juni a.s. om 11:00 uur.

VICTAM

De VICTAM is ’s werelds onbetwiste nummer één event voor diervoederproducenten. Het wordt gehouden in het beurzencomplex Koelnmesse (Keulen - Duitsland) van 9 tot en met 11 juni 2015. KSE is te vinden in hal 6, stand B011. Voor kosteloze toegangskaarten of een afspraak op de stand kan gebeld worden naar +31 (0)497 383818 of ge-e-maild naar victam@kse.nl.

Video bij artikel

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!