KSE Process Technology B.V. lanceert haar eigen blog

  • Technologie
  • Bron: KSE Process Technology

KSE Process Technology B.V. lanceert een nieuwe blog. Op deze informatieve blog kunnen bezoekers alles lezen over doseren, wegen en procesautomatisering in de diervoederindustrie.

KSE Process Technology B.V. lanceert haar eigen blog

De blog is ontwikkeld om de kennis en kunde die KSE in de afgelopen 40 jaar heeft opgedaan wereldkundig te maken. “Binnen KSE zit zoveel informatie in de hoofden van de mensen, dat willen we graag delen met de rest van de wereld”, aldus René Smulders – Commercieel Directeur bij KSE. “Wij hopen door het inzetten van deze blog, dat lezers ruim geïnformeerd en geïnspireerd worden voor hun dagelijkse werkzaamheden”.

Via www.kse.nl/blog is de blog te vinden in zowel het Nederlands, Engels als Duits. Elke twee weken kunnen de lezers een nieuwe blog verwachten over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen doseren, wegen en procesautomatisering. De eerste blog ‘Het sprookje van Business Intelligence’ is reeds gepubliceerd en te vinden via www.kse.nl/blog. Reageer gerust met lof, kritiek of een ander inzicht!

KSE Process Technology B.V.

KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie.

Ga voor meer informatie naar www.kse.nl of volg KSE via Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!