KSE Process Technology B.V. reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: KSE Process Technology

KSE Process Technology B.V. reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit aan de klant met best presterende ALFRA doseer- en weegmachine. Afgelopen donderdag heeft Rene Smulders, Commercieel Directeur bij KSE Process Technology, de ‘Gouden Doseerschuif’ uitgereikt tijdens de VICTAM 2015 in Keulen.

KSE Process Technology B.V. reikt de ‘Gouden Doseerschuif’ uit

De ‘Gouden Doseerschuif’ werd uitgereikt aan de klant met de best presterende ALFRA doseer- en weegmachine. Het Noorse mengvoederbedrijf Felleskjøpet Rogaland Agder Avd. Stavanger ging er vandoor met deze prestigieuze award. De Nederlandse premixproducent Twilmij werd een goede tweede met een doseernauwkeurigheid van maar liefst 0,01%. De Heus Nijkerk werd uiteindelijk derde.

De winnaar werd bepaald aan de hand van verschillende parameters waaronder nauwkeurigheid, snelheid en alarmpercentage. In totaal waren er wereldwijd 28 bedrijven genomineerd. Het was de eerste keer dat De ‘Gouden Doseerschuif’ werd uitgereikt en wordt voortaan elke VICTAM uitgereikt.

KSE Process Technology B.V.

KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan machines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de diervoederindustrie.

Meer informatie

Ga voor meer informatie naar www.kse.nl of volg KSE via Twitter, LinkedIn, Facebook en YouTube.

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!