Kuster Precision Parts zoekt naar vakmensen met passie voor techniek middels Metaalpact

  • Industrie
  • Bron: Kusters Precision Parts

In Metaalpact hebben 9 Metaal en Techniek Bedrijven uit de regio Oss, Uden en Veghel zich verenigd in hun zoektocht naar goede vakmensen met passie voor techniek. Kusters Precision Parts is één van deze bedrijven.

Kuster Precision Parts zoekt naar vakmensen met passie voor techniek middels Metaalpact

Metaalpact biedt kandidaten niet alleen de keuze uit vacatures, maar ook uit verschillende bedrijven. De bedrijven die zich aangesloten hebben bij Metaalpact staan open voor een vrijblijvend gesprek en een kijkje in de keuken. Voor zowel Kusters Precision Parts als de vakmensen die op zoek zijn naar een passende baan, is dit de manier om zich te oriënteren en de juiste connectie te maken.

Over Kuster Precision Parts

Binnen de markt voor materiaalbewerking heeft familiebedrijf Kusters Precision Parts, opgericht in 1973, een uiterst goede reputatie opgebouwd. Klanten uit binnen- en buitenland vertrouwen het bedrijf hun opdrachten met een technisch hoge moeilijkheidsgraad toe. 

De medewerkers van Kusters Precision Parts werken in een geacclimatiseerde, schone, hightech omgeving aan producten die de wereld veranderen en kunnen rekenen op een uitstekende beloning. Iedereen kan zich binnen het bedrijf ontwikkelen en doorgroeien in vakgebieden als frezen, draaien, draadvonken, slijpen en controle.

Kusters Precision Parts verwacht van haar medewerkers dat zij het vak verstaan en verantwoordelijkheid nemen voor zowel het programmeren en produceren als voor het uiteindelijke resultaat. Actief meedenken over beter en efficiënter produceren wordt gestimuleerd door de platte organisatie en open communicatie.

Meer informatie over KUSTERS PRECISION PARTS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!