Kusters Precision Parts verhuist naar nieuwe locatie in Oss

  • Industrie
  • Bron: Kusters Precision Parts

Kusters Precision Parts verhuist van de Danenhoef naar de Vorstengrafdonk in Oss. Voor de nieuwe thuislocatie heeft Kusters een stuk grond van 1,7 hectare van de gemeente gekocht.

Kusters Precision Parts verhuist naar nieuwe locatie in Oss

Een impressie van de nieuwe locatie op Vorstengrafdonk © Kusters

Kusters Precision Parts bestaat ruim vijfenveertig jaar en is een toeleverancier voor  in de semiconductor-, farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie. Ook levert het bedrijf onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart.

"We zijn blij dat we ons oude pand, dat we keer op keer hebben kunnen uitbreiden, kunnen verruilen voor een gloednieuw, hypermodern en zeer representatief gebouw",  laat directeur Jan Kusters optekenen in een persbericht.

Groeiplannen

"Het nieuwe gebouw stelt ons in staat om de goede positie die we op de markt hebben verder te versterken. We verwachten hier onze ambitieuze groeiplannen samen met onze veertig medewerkers te kunnen gaan realiseren. Deze groei betekent ook dat we in de komende jaren op zoek gaan naar nieuwe collega’s.”

Ook wethouder Frank den Brok is blij met de deal. ,,Kusters is een prachtig familiebedrijf dat we graag in Oss houden. Actief als toeleverancier voor de hightech maakindustrie. Ze hebben een zeer fraai bouwplan ontwikkeld, passend op een zichtlocatie.”

Meer informatie over KUSTERS PRECISION PARTS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!