Landgoed Huize Bergen lanceert 'Verborgen Verblijf'

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Landgoed Huize Bergen

Nieuw bij Landgoed Huize Bergen is het ‘Verborgen Verblijf’ een geheime locatie omringd door eeuwenoude bomen en prachtige natuur. De locatie ligt zo goed verborgen dat zelfs gasten die regelmatig de villa bezoeken het nog niet hadden ontdekt.

Landgoed Huize Bergen lanceert 'Verborgen Verblijf'

In juni vond het eerste diner plaats bij het Verbogen Verblijf waardoor het nu officieel is geopend en in gebruik genomen kan worden.

Rustige locatie

Veel organisaties hebben tegenwoordig de behoefte om even weg te gaan uit de drukte en snelheid van alledag. De stad verlaten en even terugtrekken naar de natuur maar liever niet te ver rijden om de ecologische foodprint tot het minimum te beperken. Hiervoor biedt deze locatie uitkomst. Alleen nog maar de frisse geur van het groen uit de natuur, het geluid van een eekhoorn die wegschiet en verder, de oneindige stilte. Ervaar hier het gevoel van even onbereikbaar te zijn maar verblijf toch zeer dicht bij de bedrijvige wereld en met de benodigde faciliteiten.

Vogeleiland

Het ‘Verborgen Verblijf’ bevindt zich op het vogeleiland, omringd door een in de 19e eeuw aangelegd park, dat behoort tot de naastgelegen villa van Landgoed Huize Bergen. Het vogeleiland werd voorheen bewoond door flamingo´s en zwanen. Thans wordt het eiland gebruikt voor exclusieve bijeenkomsten maar tevens nog steeds druk bezocht door vele soorten vogels, eenden en eekhoorns.

Exclusieve bijeenkomst

Na een korte tocht vanaf de villa door het park en over de bruggetjes naar het vogeleiland bereikt u het ‘Verborgen Verblijf’. Eenmaal op plaats van bestemming wacht er een ontvangst met gezond versgeperst vruchtensap. Geniet tijdens de break van een picknicklunch met streekproducten, het harmonieuze gefluit van vogels en de verkwikkende buitenlucht. Een exclusieve bijeenkomst op een eiland!

Meer informatie over HUIZE BERGEN, LANDGOED:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Meer informatie over VisitBrabant Convention Bureau:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!