Landgoed Ulvenhart breidt uit met indrukwekkende Hooimijt

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Landgoed Ulvenhart

Ten midden van de prachtige gebouwen op Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout is de Hooimijt verrezen. Een fonkelnieuw gebouw wat dienst zal doen als uitbreiding en aanvulling op de reeds bestaande accommodaties. Eigenaar Bart Welten is meer dan trots.

Landgoed Ulvenhart breidt uit met indrukwekkende Hooimijt

Gebouw de Hooimijt is uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Niet alleen kun je hier vergaderen, logeren, hei sessies houden of brainstormen. Ook kan het gezellige pand gebruikt worden als uitvalsbasis voor een landelijk weekend met vrienden of familie. Daarnaast biedt de accommodatie bruiloftsgasten de ruimte om na een feest te blijven overnachten. 

Faciliteiten

Naast de bestaande overnachtingsmogelijkheden komt het totaal aantal slaapkamers op Landgoed Ulvenhart nu uit op 18 stuks. In de Hooimijt bevinden zich 8 slaapkamers met eigen badkamer. Op de bovenverdieping huist een vergaderruimte met eigen pantry en beneden vindt u een grote keuken. Ideaal voor grote groepen.

Een bijzonder pand

De Hooimijt is een bijzondere aanvulling naast alle andere karakteristieke panden op Landgoed Ulvenhart. De mooie rieten kap wordt gedragen door robuuste eiken palen uit Frankrijk en boven de entree verwijzen de strobalen naar het oorspronkelijk karakter van de hooimijt. Dit landelijk ogende uiterlijk verraadt echter niet direct dat je binnenin een eigentijdse accommodatie treft, voorzien van alle gemakken van nu.

De entree met uitzicht over de landerijen is al even schitterend. Strak, met een knipoog naar het verleden. Net als alle gebouwen die onderdeel uitmaken van Landgoed Ulvenhart past de Hooimijt perfect in de omgeving. Met respect voor de natuur is er op duurzame wijze gebruik gemaakt van oude materialen en technieken. 

Over Landgoed Ulvenhart

Als kleine jongen droomde Bart Welten er al van om te wonen op de plek waar zich nu Landgoed Ulvenhart bevindt. Als landheer zorgt hij er niet alleen voor dat het verblijf van zijn gasten tot in de puntjes geregeld is. Ook biedt hij bedrijven, teams en managers de ruimte voor eendaagse of meerdaagse zakelijke activiteiten, zoals brainstormsessies, trainingen en coaching. Nieuwe aanknopingspunten dienen zich in de ontspannen en landelijke omgeving gegarandeerd aan. U gaat rijker (geïnspireerd) weg dan dat u komt.

Auteur: Demi Lous

Meer informatie over LANDGOED ULVENHART:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!