Lantech B.V. uit Cuijk verhuist naar nieuw pand in Malden

  • Industrie
  • Bron: Lantech

Vanaf eind april 2018 is Lantech B.V. uit Cuijk verhuisd naar de Sluisweg 20 in Malden. Om de sterke groei én haar ambitie volop de ruimte te kunnen geven is er gezocht naar een ruim pand waar men in een inspirerende omgeving kan werken.

Lantech B.V. uit Cuijk verhuist naar nieuw pand in Malden

Groeistrategie

Lantech is 25 jaar lang gevestigd geweest in Cuijk en is in die tijd doorgegroeid naar een bedrijf waar 150 mensen werkzaam zijn. De stap om te verhuizen is gericht op de toekomst en past volledig in de groeistrategie van het bedrijf. In de komende jaren verwacht Lantech een verdere toename van opdrachten. Iets waar in het nieuwe pand voldoende ruimte en faciliteiten voor gecreëerd zijn.

Over Lantech

Lantech is gespecialiseerd in het ontwikkelen, assembleren en vermarkten van moderne verpakkingsmachines. Met meer dan 40 jaar ervaring staat Lantech midden in de markt, waarbij het bedrijf sterk reageert op de trends op verpakkingsgebied.

Lantech ’s passie is gericht op optimalisatie van verpakkingsprocessen in de ‘end of line’ verpakking. In de loop der jaren hebben we middels belangrijke innovaties sterke verbeteringen geïntroduceerd, met het doel het verpakken van het eindproduct van onze klanten te vereenvoudigen, waarbij een maximaal rendement van de investering wordt behaald.

Meer informatie over LANTECH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!