Lantech introduceert de 1ste slimme semi-automatische palletwikkelaar

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Lantech

Als uitvinder van de palletwikkelaar met ruim 45 jaar kennis en ervaring in doorontwikkeling van palletwikkeltechnologie, heeft Lantech haar semi-automatische palletwikkelaar programma uitgebreid met de slimme en intuïtieve QL400 palletwikkelaar.

Lantech introduceert de 1ste slimme semi-automatische palletwikkelaar

Zo eenvoudig als dat je je smartphone bedient, regel je de deze machine éénmalig in op verschillende voorkomende ladingen.

Met behulp van Lantech’s gepatenteerde regelsysteem ‘Load Guardian’ levert de QL400 keer op keer verzendveilige ladingen, met minimale tussenkomst van de operator. De slimme instelhulp begeleidt de gebruiker intuïtief bij het creëren van ladingprofielen via herkenbare pictogrammen, waarmee de juiste wikkelkracht wordt berekend. Door het éénmalig instellen via deze wikkel-apps hoeft de operator de machine nooit meer aan te passen voor veel voorkomende ladingtoepassingen, dankzij de vooraf ingestelde, maar aanpasbare wikkelprofielinstellingen.

Het smartscherm op de machine biedt eenvoudige instructies via video en tekst voor het verhelpen van problemen met palletwikkelen: foliescheuren, in elkaar gedrukte producten, verdraaide ladingen, enz. Ook zijn productierapporten opvraagbaar, geavanceerde diagnostische gegevens, Productiviteitstabellen en storingsoverzicht.

Bekijk de QL400 web class, om te ontdekken hoe de QL400 serie uw bedrijf kan helpen arbeidskosten te besparen en schade aan kostbare producten te voorkomen, of vindt meer informatie op de website van Lantech.

 

Meer informatie over LANTECH:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!