Lantech oprichter ontvangt bekroning op EUMOS Conferentie.

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Lantech

De oprichter van Lantech, Pat Lancaster, heeft de EUMOS Award ontvangen, als erkenning voor zijn werk op het gebied van ladingbeveiliging, die de logistiek op de weg veiliger maakt in Europa en op wereldschaal.

Lantech oprichter ontvangt bekroning op EUMOS Conferentie.

Foto: Pat Lancaster (rechts), oprichter Lantech

Lancaster kreeg de prijs afgelopen december uitgereikt tijdens de 6e internationale conferentie van de European Safe Logistics Association (EUMOS) in het Spaanse Valencia. 

Tijdens de conferentie toonden deelnemers uit verschillende industriële sectoren, de academische wereld en de publieke sector hun betrokkenheid bij het streven naar nul dodelijke ongelukken op de weg tegen 2050, zoals bepaald in het EU Vision 0-initiatief.

Zevenenveertig jaar van correlatieve tests en logistieke ervaring hebben Lantech een schat aan gegevens opgeleverd en een op bewijs gebaseerd prototype voor het maximaliseren van de kwaliteit van de laadwikkels opgeleverd:

  • Gespecificeerde insluitingskracht (met hoge en lage grenzen) aan de boven-, midden- en onderzijde van de lading
  • Elke lading wordt effectief aan de pallet verbonden met opgerold touw dat boven de invoer van de pallet voor de vorkheftruck wordt geplaatst.
  • Geen slepende filmstaarten

De door Lantech geteste methode kan bedrijven helpen om schade tijdens de doorvoer te voorkomen en de naleving van het initiatief te handhaven. U kunt meer lezen over Lantech's beproefde laadkwaliteitsmetriek voor een onzekere regelgeving in onze blog.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!