Leerlingen AOC Oost op weg naar WorldSkills Abu Dhabi 2017

  • Onderwijs & Training
  • Bron: AOC Oost

Twee studenten van AOC Oost, Timo Kruize en Stefan Schoolderman, bereiden zich momenteel voor op de wedstrijd 'WorldSkills 2017' welke in Abu Dhabi wordt gehouden.

Leerlingen AOC Oost op weg naar WorldSkills Abu Dhabi 2017

De twee AOC-Oost leerlingen ze zijn inmiddels bij 'Bouwmensen Twente' geweest. En hebben daar een cursus pleisterwerk gevolgd en een muurtje gemetseld. In de aankomende weken gaan ze nog naar in-lite® waar ze kunnen oefenen met het aanleggen van tuinverlichting. Bij Ecolan komt de verwerking van vijverfolie aan bod. 

Team Nederland

Timo en Stefan volgen daarnaast de gezamenlijke teambijeenkomst van Team Nederland. In totaal staan er 150 trainingsuren gepland. De begeleiding in de voorbereiding is in handen van teamcoach Bas van Swigchem en schoolcoach Harrie Wesselink.

Straatwerk

Op zaterdag 10 juni 2017 zijn Timo en Stefan te zien op de Restauratie Fair op Erve Woldhuis. Zij gaan daar het logo van stichting Ribo aanleggen in een straatwerk. De bestratingsmaterialen worden beschikbaar gesteld door Morssink bouwmaterialen.

Geïnteresseerden kunnen komen kijken op zaterdag 10 juni 2017 10.00 – 17.00 uur, Praktijkcentrum Restauratie en Ambacht Haarweg 3, Hengelo (O). Entree en parkeren is gratis.

Meer informatie over Zone.College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!