Leerlingen de Rooi Pannen organiseren succesvolle veiling

  • Onderwijs & Training
  • Bron: De Rooi Pannen

De veiling voor stichting Doe een Wens, die donderdag 23 mei plaatsvond in de aula van het Beatrix College, heeft € 1.000,- opgebracht.

Leerlingen de Rooi Pannen organiseren succesvolle veiling

De veiling was het slotstuk van een samenwerkingsproject tussen leerlingen van de opleidingen Evenementenorganisatie en Junior accountmanager van de afdeling MBO Handel van de Rooi Pannen en derdejaarsleerlingen van het VMBO van het Beatrix College.

Bij de veiling kwamen onder meer een gesigneerde hockeystick van Fatima Moreira de Melo en haar Olympisch tenue onder de hamer. Deze verwisselden voor bijna € 150,- van eigenaar. Ook op de dinerbon voor Etenstijd en munten voor de gamehal van Euroscoop werd grif geboden, net als het Ajax-shirt en de boodschappenpakketten van de Jumbo.

Junior Accountmanager

Leerlingen Junior accountmanager van de Rooi Pannen hadden de afgelopen weken het vuur uit hun sloffen gelopen om deze veiligstukken binnen te slepen. Daarnaast was er een ‘blinde veiling’ van kleinere artikelen, zoals boeken, dvd’s, entreekaartjes voor het Textielmuseum en de Oliemeulen, bad- en beautyartikelen, lunch- en dinerbonnen, kleine fitnessproducten en héél veel artikelen voor de voetbalfan.

Gerard Lodewikus van stichting Doe een Wens zag het allemaal goedkeurend aan en was uiteraard zeer in zijn nopjes met dit mooie bedrag voor de stichting.

Meer informatie over De Rooi Pannen :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!