Léon Heddes nieuwe algemeen directeur Heembouw

Léon Heddes [1964] is met ingang van 1 januari 2020 benoemd tot algemeen directeur van Heembouw. Hij volgt Peter Lammertink [1953] op, die deze functie sinds 1997 succesvol heeft vervuld.

Léon Heddes nieuwe algemeen directeur Heembouw

Foto: Léon Heddes (links) & Peter Lammertink

Léon is vanaf januari 2018 werkzaam bij Heembouw, in de functie van Algemeen Directeur Werken.

Gedurende deze periode heeft hij de organisatie grondig leren kennen en zich de cultuur en filosofie van Heembouw als ontwerpende bouwer goed eigen kunnen maken. Voor zijn indiensttreding bij Heembouw vervulde Léon verschillende directiefuncties in de bouw- en vastgoedsector, als laatste als directeur projectontwikkeling bij Amvest. Léon zal samen met financieel directeur Roland van Oostrom de statutaire directie van Heembouw vormen.
Peter zal tot 1 april 2020 als directeur aan Heembouw verbonden zijn. Vanaf 1 april zal hij de functie van Directeur Heembouw Beheer vervullen en zitting nemen in de Raad van Commissarissen.

Léon kijkt uit naar zijn nieuwe rol: “Ik heb Heembouw en alle collega’s afgelopen twee jaar goed leren kennen. Het is een prachtig bedrijf, vooruitstrevend, slagvaardig en succesvol, en vooral een echt mensenbedrijf. Het is niet voor niks dat Heembouw vorig jaar de eerste Cobouw Award voor beste werkgever heeft behaald. Ik heb er enorm veel zin in.”

Peter: “Léon en ik hebben afgelopen twee jaar intensief samengewerkt en hij heeft ons mooie bedrijf helemaal kunnen ontdekken. Hij heeft een sterke visie, brengt veel ervaring in de vastgoedbranche mee en is echt een onderdeel van Heembouw geworden. Ik draag met veel vertrouwen het stokje aan Léon over.”

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!