Lezing 'Managen van transities in het bedrijfsleven' in het Willem II Stadion

  • Zakelijke dienstverlening

In het Willem II Stadion organiseert Lionsclub Tilburg Roomley op 12 maart de lezing 'Managen van transities in het bedrijfsleven'. Wil je alles weten over transities in het bedrijfsleven? Stefaan Vansteenkiste vertelt je er meer over.

Hoe overleeft jouw bedrijf in een snel veranderende wereld?

Business cycli komen en gaan. Desalniettemin is er een ongekende toename van transities in het bedrijfsleven, wat de grootste uitdaging is voor zowel managers van het MKB als voor grote ondernemingen. De lezing 'Managen van transities in het bedrijfsleven' biedt antwoorden. Deze bijeenkomst bestaat uit meerdere onderdelen, waaronder een discussie over uitdagingen die de snel veranderende business omgeving met zich meebrengt. Algemene kenmerken die meestal leiden tot probleemsituaties, leermomenten over bedrijven die in problemen zitten en het voorkomen dat gezonde bedrijven ook in deze valkuilen terecht komen. Hoe te navigeren binnen deze uitdagende economie en business omgeving?

Programma

  • 19.30 uur: ontvangst met een kopje koffie of thee en muzikale begeleiding
  • 19.45 uur: opening
  • 20.00 uur: introductie Muziekids
  • 20.15 uur: lezing
  • 21.15 uur: bedankje namens dagvoorzitter (sponsoren/deelnemers/organisatie)
  • 21.30 uur: informele netwerkborrel met hapjes en muzikale begeleiding van Barningband, de artsenband van Tilburg
  • 22.30 uur: afsluiting

Key spreker

Te gast als key spreker is Stefaan Vansteenkiste. Hij is interim CEO bij Intertoys en heeft 27 jaar ervaring als manager en adviseur met als expertise het verbeteren en 'turning around' van onderpresterende bedrijven. Stefaan is onder andere interim CEO bij Vion Food Group (Boxtel), interim Chief Restructuring Officer bij HSA (Amsterdam), eigendom van De Nederlandse Spoorwegen en Chief Transformation Officer bij EFR (Breda), de operator van alle Texaco tankstations in de Benelux en BP's in Frankrijk geweest.

Opbrengst naar het goede doel

Lionsclub Tilburg Roomley zet zich dit jaar in voor het goede doel Muziekids. Met de lezing willen ze zoveel mogelijk geld ophalen, waardoor Muziekids een jaar lang ook in het weekend activiteiten kan ondernemen. Bijdragen aan dit streven? Toegangskaarten voor de lezing kosten €25,- inclusief koffie, dranken, hapjes én parkeren. Je kunt jouw ticket bestellen via deze link.

In het kort

Datum: maandag 12 maart 2018
Tijd: 19.30 - 22.30 uur
Locatie: Willem II Stadion
Toegang: €25,-

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!