Libéma krijgt nieuwe Directeur Beurzen & Evenementen

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Libéma

Maandag 7 mei start Jeroen Dona als nieuwe Directeur Beurzen & Evenementen Zuid en West Nederland bij Libéma: één van de grootste leisure concerns van Nederland. Dat maakte eigenaar Dirk Lips onlangs bekend.

Libéma krijgt nieuwe Directeur Beurzen & Evenementen

Jeroen Dona volgt hiermee Robert van Overdijk op, die een nieuwe uitdaging is aangegaan als Directeur van Circuit Zandvoort. Dona wordt commercieel en operationeel eindverantwoordelijk voor alle beurzen en evenementenlocaties in de regio's Zuid en West Nederland waaronder Autotron Rosmalen, Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch, Congrescentrum 1931, Expo Haarlemmermeer en Zeelandhallen Goes.

Over de nieuwe directeur

Sinds 2016 is Dona lid van het directieteam van Alda Group, een internationale promotor van Electronic Music Events en onder andere commercieel eindverantwoordelijk voor de Nederlandse en Duitse markt. Daarvoor was hij ruim tien jaar werkzaam bij Albert Verlinde Entertainment en als Algemeen Directeur mede verantwoordelijk voor de fusie met Stage Entertainment.

Ambities waar maken

Dirk Lips is verheugd met de komst van Dona. "Jeroen heeft jarenlange ervaring op directieniveau in de wereld van live entertainment en events en een bewezen track record op het gebied van business development en commercie in zowel de B2C als de B2B markt. Ik ben er van overtuigd dat Jeroen Dona in staat is om de ambities van onze Beurzen & Evenementen divisie waar te maken.”

Met onder andere het Libéma Open grastennistoernooi, de Q Music Foute Party in juni en Horse Event in september zal Dona snel meerdere disciplines van Libéma leren kennen.

Meer informatie over LIBÉMA:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!