Lödige breidt machinepark uit met flexibele laadlift zonder put

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Lödige

Met de nieuwe laadlift EXPRESS LOADER van Lödige Industries GmbH kunnen vrachtwagens eenvoudig worden geladen en gelost. Het bijzondere aan deze installatie is dat er geen put nodig is.

Lödige breidt machinepark uit met flexibele laadlift zonder put

Voor het installeren van een laadlift voor vrachtwagens diende tot nu toe altijd een put te worden gebouwd. Met Lödige's nieuwe flexibele heftafel EXPRESS LOADER is geen put meer nodig. Deze is namelijk speciaal ontwikkeld zodat deze zonder put gebruikt kan worden. Door de geringe bouwhoogte van 18 cm en de eenvoudige installatie is de nieuwe generatie heftafels uiterst geschikt om bestaande laadplaatsen gebruikt te worden. Ook voor tijdelijke toepassingen met een onbekende gebruiksduur van het vastgoed is de EXPRESS LOADER een voordelige oplossing omdat de installatie eenvoudig te verplaatsen is naar andere locaties.

Docklift met een hefvermogen van drie ton

De heftafel heeft een vermogen van drie ton en een platformgrootte van 170 bij 270 cm. Dit maakt de heftafel uiterst geschikt bij het laden en lossen van vrachtwagens. Via een hydraulische oprijplaat wordt de verbinding tussen de heftafel en vrachtwagen tot stand gebracht. De hydraulische oprijplaat met een geringe hellingshoek van 10° kan comfortabel vanaf de vloer worden bereden. Een optioneel integreerbaar verkeerslicht vergemakkelijkt de positionering van de vrachtwagen voor de heftafel. Andere opties, zoals een overkapping die tegen het weer beschermt of een olieverwarmer voor buitenopstellingen, ronden het totaalpakket af.

De Lödige EXPRESS LOADER voldoet uiteraard aan de geldende veiligheidseisen voor heftafels (DIN EN 1570-1).

Meer informatie over LÖDIGE BENELUX:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!