Lödige Industries verbetert marktpositie door overname 5BY2

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Lödige Industries

Lödige Industries, een wereldwijde marktleider op het gebied van logistieke systemen en vol automatische parkeergarages, heeft onlangs de overname van 5BY2, een Nederlandse leverancier van vol automatische parkeersystemen met projecten in Europa en Noord Amerika, afgerond.

Lödige Industries verbetert marktpositie door overname 5BY2

De overname van 5BY2 verbetert de product portefeuille van Lödige Industries op het gebied van vol automatisch parkeren, waarmee beter op de eisen en wensen van klanten ingespeeld kan worden en geeft Lödige tevens een groot aantal geïnstalleerde systemen in onderhoud, inclusief een aantal hoogwaardige projecten in de VS tot zijn beschikking.

Significante synergiën

Arthur van Brink, Managing Director van Lödige Benelux: ‘’Er waren een aantal feiten die 5BY2 voor ons aantrekkelijk maakten. Zo zien we significante synergiën tussen onze eigen parkeer oplossingen en 5BY2’s technologie en marktpositie, welke ons in staat stelt om beter in te spelen op de wensen en eisen van de klanten en tegelijkertijd onze marktpositie in vol automatisch parkeren versterkt. Samen hebben we een lange ervaring met bijna 3000 geïnstalleerde vol automatische parkeerplaatsen, welke allemaal vandaag nog door ons worden onderhouden.”

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Kamiel Koot, DGA van 5BY2 die bij Lödige blijft om de business development te ondersteunen: ‘’We hebben een enorme staat van dienst in vol automatische parkeersystemen. Onze systemen leveren een kosten effectieve en betrouwbare oplossing in vele dicht bevolkte steden. Samen met Lödige Industries zijn we goed gepositioneerd om de toenemende vraag naar ruimte besparende parkeeroplossingen die zowel gebruiksvriendelijk als betrouwbaar zijn in te vullen.”

Meer informatie over LÖDIGE BENELUX:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!