Lödige Industries verhoogt efficiëntie met innovatief auto volgsysteem

Lödige Industries uit 's-Hertogenbosch heeft onlangs een innovatief auto volgsysteem van Verizon Connect geïmplementeerd in de Benelux organisatie.

Lödige Industries verhoogt efficiëntie met innovatief auto volgsysteem

Door toepassing van dit systeem is de service afdeling van Lödige in staat om een meer efficiënte werkplanning te maken en worden service monteurs ontlast in hun administratieve taken waardoor er meer tijd vrijkomt voor hun technische ondersteuning aan klanten.

Ad hoc situaties

Dankzij het volledig transparant zijn van de locatie van het wagenpark weet de Lödige service planner beter waar en sinds wanneer de service technici aan het werk zijn. Hierdoor kan de service planner beter en sneller reageren op ad hoc situaties zonder veel telefonisch contact met de service technici. Het systeem genereerd automatisch overzichten voor de service technici ter ondersteuning van hun werkzaamheden en persoonlijke administratie. Lödige is in staat om op deze wijze jaarlijks ruim 1500 uur uit te sparen. Deze bespaarde tijd wordt gebruikt door Lödige om een groter klantenbestand van service te verlenen en verdere efficiency in het service team door te voeren.

RTL Transportwereld

Meer weten? Recentelijk werd het auto volgsysteem van Lödige getoond bij RTL Transportwereld als onderdeel van een wekelijks onderwerp over logistieke oplossingen. 

Meer informatie over LÖDIGE BENELUX:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!