Lokke Moerel en Gerben van Leeuwen treden toe tot raad van toezicht SIDN

  • Technologie
  • Bron: SIDN

De raad van toezicht van SIDN krijgt versterking van 2 nieuwe leden. In de vergadering van december 2020 is Lokke Moerel benoemd en per april 2021 treedt Gerben van Leeuwen toe. De nieuwe leden volgen respectievelijk Peter van Schelven en Willem van Waveren op, die binnenkort de maximale zittingsduur bereiken.

Lokke Moerel en Gerben van Leeuwen treden toe tot raad van toezicht SIDN

Prof. dr. mr. Lokke Moerel is hoogleraar Global ICT Law aan Tilburg University en Senior of Counsel bij het in technologie gespecialiseerde advocatenkantoor Morrison & Foerster (Brussel). Lokke is lid van de Nederlandse Cyber Security Raad (het adviesorgaan van de Nederlandse regering over cyberveiligheid), expert cyber van het Horizon2020 Innovation Program van de Europese Commissie en de Monitoring Commissie Corporate Governance Code en heeft diverse toezichthoudende functies.

Gerben is net als de aftredende Willem van Waveren als kandidaat voorgedragen door de Vereniging van Registrars. Gerben is een succesvolle ondernemer en brengt veel kennis van de hostingbranche en het registrarveld mee. Die kennis deed hij onder meer op als directeur-eigenaar van de inmiddels verkochte bedrijven Argeweb, Amsio en SaasNow. Argeweb is vandaag de dag nog steeds een van de grootste .nl-registrars. Gerben was enkele jaren bestuurslid van DINL en is vandaag de dag eigenaar en medeoprichter van X-Corp BV.

Gerben wordt formeel benoemd tijdens de vergadering van de raad van toezicht in april 2021.

Meer informatie over SIDN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!