Luminis zet internationale ambities kracht bij met nieuwe directieleden

  • Technologie
  • Bron: Luminis

Met de aanstelling van twee nieuwe gezichten binnen de Nederlandse organisatie zet Luminis een nieuwe stap in haar ontwikkeling. Vanaf 1 april jongstleden, de zestiende verjaardag van Luminis, vervullen Jeroen Bouvrie en Laurens Miedema hun nieuwe functies als directeur Luminis Nederland en CFO.

Luminis zet internationale ambities kracht bij met nieuwe directieleden

Foto: Jeroen Bouvrie (links) & René Janssen (rechts)

Jeroen Bouvrie, voorheen directeur van Luminis in Arnhem, heeft als directeur van Luminis Nederland ambitieuze plannen. In combinatie met de opening van nieuwe vestigingen in Nederland, zoals recentelijk in Eindhoven, wil Luminis haar dienstverlening verder laten groeien. Jeroen Bouvrie: “Omdat wij geloven dat persoonlijke contacten met klanten essentieel zijn, zullen we meer vestigingen in Nederland openen. Luminis biedt daarmee ook een regionale thuisbasis voor haar medewerkers.”

Internationaliseren

Naast de versterking van de Nederlandse organisatie heeft Luminis haar internationale ambities kracht bijgezet met de benoeming van Laurens Miedema als CFO. Luminis wil haar producten verder internationaliseren. Laurens Miedema: “Wij zien grote mogelijkheden voor onze Cloud-technologie en ons dataplatform. Om hier maximaal van te kunnen profiteren, zullen we onze financieringsstrategie mee moeten laten groeien.”

Over Luminis

Luminis is een netwerkorganisatie, die zich richt op klanten voor wie informatietechnologie en het internet strategische waarde hebben. Daarom specialiseert zij zich in de toepassing van nieuwe technologie en ontwikkelt zij eigen producten op het gebied van Cloud-technologie en data-management. Deze vormen de basis voor innovatieve oplossingen voor klanten uit zowel het bedrijfsleven als de overheid.

Meer informatie over LUMINIS ARNHEM:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!