Maak je kantoor coronaproof met FS Kantoorinrichting

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: FS Kantoorinrichting

De coronacrisis zorgt ervoor dat bedrijven en organisaties goed moeten nadenken over hoe we ons op kantoor gedragen. En welke regels we daarbij in acht moeten nemen. Want door de 1,5 meter veranderen de spelregels op kantoor.

Maak je kantoor coronaproof met FS Kantoorinrichting

Als je geconcentreerd aan het werk bent denk je niet altijd aan de 1,5 meter afstand en vergeet je soms de nieuwe regels. FS Kantoorinrichting is een specialist op het gebied van inrichten van ruimten waar mensen (samen)werken. Zij hebben alle kennis en producten in huis om het werken op kantoor veilig te maken. En om organisaties te helpen om de nieuwe regels duidelijk te communiceren naar hun medewerkers.

Coronaproof

Routemarkeringen, plexiglazen schotten om- en tussen werkplekken, herindeling van bestaande ruimtes en vele andere hulpmiddelen om het kantoor werkbaar te houden zijn verkrijgbaar bij FS Kantoorinrichting. Juist in deze tijd is de gezondheid en productiviteit van uw collega’s van groot belang. FS Kantoorinrichting helpt u daar graag bij.

Sale & Leaseback

Daarnaast biedt FS een Sale & Leaseback mogelijkheid aan. Daardoor kunt u, door middel van Sale & Leaseback van uw kantoormeubilair, extra liquiditeit genereren. Het meubilair blijft staan maar u krijgt de beschikking over geld dat anders opgesloten ligt in uw inventaris.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Neem voor meer informatie contact op met FS Kantoorinrichting in Bergeijk.

Meer informatie over FS Kantoorinrichting:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!