Maak kennis met Hogeschool Van Hall Larenstein tijdens deze herfst evenementen

  • Onderwijs & Training

Hogeschool Van Hall Larenstein biedt hbo-opleidingen in voltijd of deeltijd en cursussen waarbij je aan de slag gaat met de belangrijke, zinnige vraagstukken van deze tijd en deze wereld. Innovatie en samenwerking vormen daarbij de rode draad.

 Maak kennis met Hogeschool Van Hall Larenstein tijdens deze herfst evenementen

In de maanden oktober en november organiseert Hogeschool Van Hall Larenstein uit Velp diverse evenementen voor afgestudeerden en potentiële toekomstige studenten waaronder de VVA Carrièredag, een symposium over bodemvitaliteit en een tweetal open dagen.

VVA Carrièredag

Op vrijdag 5 oktober vindt de 11de editie van de VVA Carrièredag plaats. Voor alle studenten en afgestudeerden van Hogeschool VHL en Netwerkschool Helicon Velp biedt deze dag een uitgelezen moment om in contact te komen met bedrijven en organisaties uit het werkveld. Geïnteresseerden die op zoek zijn naar een stageplek of een baan kunnen een kijkje nemen bij één van de tientallen stands op de VVA Carrièredag. Wil je op deze dag je bedrijf  promoten of ben je op zoek naar personeel? Voor nadere informatie of aanmelding kun je contact opnemen met het VVA-bureau

Symposium over bodemvitaliteit

Bij Ecostyle op het Ecomunity Park in Oosterwolde vindt op 11 oktober 2018  het eerste Symposium Symphony of Soils plaats met presentaties van toonaangevende bodemexperts. Zij geven hun visie op de bodem en laten zien dat het anders moet en hoe het anders kan. Het symposium is bedoeld voor agrariërs, erfbetreders, adviseurs, beleidsmakers, politici, financiers, Ngo’s, studenten en docenten en geïnteresseerde burgers. Kortom: voor iedereen die mee wil werken aan het verbeteren van de bodemvitaliteit. Hogeschool Van Hall Larenstein werkt hierbij nauw samen met de overige leden van het Kennisconsortium Bodem in Noord Nederland en de Stichting Symphony of Soils.

Open dagen Hogeschool Van Hall Larenstein

Meer weten over Hogeschool Van Hall Larenstein? De eerstvolgende open dagen vinden plaats op zaterdag 17 november van 10.00 – 15.00 uur in Leeuwarden en op zaterdag 24 november van 10.00 – 15.00 uur in Velp.  Per opleiding worden er voorlichtingsrondes gehouden waar je kunt aanschuiven. Daarnaast kun je een rondleiding krijgen, maar je bent ook vrij om zelf rond te kijken en sfeer te proeven.

Meer informatie over Hall Larenstein, Hogeschool Van :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!