Maak van een aanbesteding een winnende aanbesteding met de masterclass van Hevo

  • Bouw
  • Bron: Hevo

Om onderwijshuisvesting te realiseren zijn aanbesteding processen onvermijdelijk. De huidige overspannen bouwmarkt maakt dat het succesvol selecteren van de juiste partijen vaak een stressvol en tijdsintensief traject is. Door goed aan te besteden kunt u de regie zelf in handen houden.

Maak van een aanbesteding een winnende aanbesteding met de masterclass van Hevo

Daarnaast zijn er allerlei juridische aspecten voor het aanbesteden en waar rekening mee gehouden moet worden.

Juridische aspecten van aanbesteden

De benodigde ontwerp- en bouwdisciplines contracteren met een passende bouworganisatievorm vraagt om specialistische kennis en een goed inzicht in de behoefte van de opdrachtgever en gebruikers. De regelgeving wordt vaak als beknellend ervaren, maar blijkt ook kansen te bieden. Wat zijn voor u als bestuurder de knoppen om aan te draaien om een aanbesteding van diensten en werken voor onderwijshuisvesting te organiseren en uw doelen te realiseren?

Masterclass strategisch aanbesteden

Deze thema’s komen aan bod in de gratis masterclass strategisch aanbesteden onderwijshuisvesting van Hevo op dinsdag 13 november te ’s-Hertogenbosch. De masterclass is bedoeld voor bestuurders en directeuren in het onderwijs en leert u de cruciale elementen van een succesvol aanbestedingstraject kennen.

Programma

Om 12.15 uur kunnen deelnemers alvast inlopen en om 13.00 uur gaat het officiële programma van start. Annelies Overmars vertelt over uw kansen en invloed in aanbestedingsprocessen, Willem Adriaanssen zoomt in op de mogelijkheden in het selecteren van diensten, werken en de effecten van die keuze en Mike van Schoonderwalt geeft antwoord op de vraag hoe u de ideale architect selecteert in een traditionele of integrale bouworganisatievorm. Na afloop is er genoeg ruimte voor vragen en discussie. Om 15.00 uur loopt het programma op zijn einde.

Over Hevo

Hevo uit ’s-Hertogenbosch is expert in huisvesting en vastgoed. Sinds jaar en dag geeft het bedrijf advies tot bouwmanagement voor het onderwijs, de zorg, sport, gemeenten en het bedrijfsleven.

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!