Maakindustrie Awards weer open voor inschrijving

  • Maintenance
  • Bron: Dutch Institute Worldclass Maintenance

Dutch Institute World Class Maintenance opent inschrijving voor awards op het gebied van innovatie en maintenance.

Maakindustrie Awards weer open voor inschrijving

Bent U de volgende winnaar van de DI-WCM Maintenance Awareness of Innovation Research Awards?

Het Dutch Institute World Class Maintenance (DI-WCM) is in 2012 gestart met het uitreiken van de jaarlijkse DI-WCM Maintenance Awareness en Innovation Research Awards. De winnaars van dit jaar zijn: Stork Technical Services met het Ooievaarspel (The Stork) en Gokmur Seyma CAKIR met haar Master thesis over Development of a Condition Based Maintenance Decision Model by Data Mining. (zie ook Master Thesis en het Ooievarspel op deze website).

Ook in 2013 zullen de Awards worden uitgereikt tijdens het DI-WCM jaarcongres in het najaar. Belangstellenden kunnen zich aanmelden tot 1 juli 2013 via info@worldclassmaintenance.com en na aanmelding ontvangen deelnemers  alle relevante informatie zoals voorwaarden en  criteria die van toepassing zijn voor het winnen van de Awards. De inschrijving voor deze Awards staat open voor de gehele (onderhouds) industrie en studenten van Hbo en WO opleidingen.

De DI-WCM Maintenance Awareness Award wordt uitgereikt voor het beste voorstel dat het bewustzijn van het belang van industriële instandhouding bevordert binnen de (maak) industrie en onder de aandacht van het grote publiek weet te brengen. De maatschappelijke impact/relevantie moet duidelijk zijn.

De DI-WCM Innovation Research Award richt zich meer specifiek op de onderwijs- en onderzoekinstellingen (Hbo en WO). Studenten en onderzoekers met innovatieve ideeën of onderzoeksvoorstellen binnen de verschillende vakgebieden van maintenance, worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven. Innovatieve ideeën en onderzoeken kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse maintenancesector.

Voelt u zich uitgedaagd of aangesproken of kent u iemand of een organisatie die voor een Award in aanmerking zou kunnen komen? Meldt u zich dan snel via info@worldclassmaintenance.com.

De beoordeling en selectie wordt uitgevoerd door een vakkundige jury en de winnaars zullen worden bekend gemaakt tijdens het DI-WCM congres in het najaar van 2013.

Houd tot die tijd vooral het Maintenance Magazine en onze website www.worldclassmaintenance.com regelmatig in de gaten voor meer nieuws en updates over de Awards.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!