Maintenance Engineering lezingen in Kromhout kazerne

  • Maintenance
  • Bron: Dutch Institute World Class Maintenance

De jaarlijkse Maintenance Engineering lezingen, georganiseerd door de Universiteit Twente (UT) en het DI-WCM, werden dit jaar gehouden in de Kromhout kazerne in Utrecht.

Maintenance Engineering lezingen in Kromhout kazerne

In aanwezigheid van ruim vijftig deelnemers werd gesproken over de toenemende samenwerking tussen Defensie en burgerpartijen voor het onderhoud. Universitair docent Matthieu van der Heijden van de Universiteit Twente sprak zijn mening uit over 'Wat kwantitatieve modellen kunnen bijdragen aan de after-sales service logistiek' en besloot Femke de Jager, vice-president Asset Management Consultancy, Stork Technical Services de UT-lezing over 'Succesvolle business drivers en organisatievormen voor asset management in de recessie'. 

Presentaties

De bijeenkomst werd geopend met een korte presentatie van Kolonel Hans Damen, Materieellogistiek Commando Land. Met gevoel voor understatement ging hij in op de meest recente bezuinigingen en reorganisaties binnen het ministerie van Defensie en de steeds toenemende noodzaak om intensief samen te werken met derde partijen voor wat betreft het onderhoud van het complexe 'materiaalpark'.

Universitair docent Matthieu van der Heijden ging in zijn DI-WCM (Dutch Institute World Class Maintenance) lezing uitvoerig in op het onderwerp: 'Wat kwantitatieve modellen kunnen bijdragen aan de after – sales service logistiek'. Een boeiend verhaal waar menig onderneming nog winst uit zou kunnen behalen. Femke de Jager, Stork Technical Services, besloot de bijeenkomst met een uitvoerige toelichting op de 'Succesvolle business drivers en organisatievormen voor asset management in de recessie'.

De visie, strategie en toepassing van Stork Technical Services vergt een goede gelijkwaardige samenwerking tussen asset owner en de asset maintenance management service provider en dat is nog niet altijd een vanzelfsprekendheid. De drie gehouden presentaties kunt u hieronder bekijken. Een toelichtend artikel verschijnt in de decemberuitgave van Maintenance Magazine.

Meer informatie over World Class Maintenance:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!