Mammoet breidt vestiging Westdorpe uit

  • Bouw

Klanten in België en Nederland profiteren van een flexibelere service met de nieuw geopende onderhoudsfaciliteiten.

Mammoet breidt vestiging Westdorpe uit

Mammoet

Mammoet ondersteunt opdrachtgevers bij het verbeteren van de efficiëntie van constructiewerkzaamheden en het optimaliseren van de productiviteit van fabrieken en installaties. Hiervoor bieden wij oplossingen voor het hijsen, transporteren, installeren en demonteren van grote en zware constructies. Dit doen we in de petrochemische-, mijnbouw-, energie-, civiele- en offshore sector. Volgens ons draait daarbij alles om tijd: uptime, turnaround time en time-to-market. We doen er alles aan om deadlines naar voren te halen. Dit is een gezamenlijk streven dat gedeeld wordt door iedereen bij Mammoet, een streven dat terug komt in alle aspecten van onze diensten. Of het nu gaat om het creatief zoeken naar een oplossingsconcept, een doordachte planning of een veilige levering. Kijk voor meer informatie op www.mammoet.com.

Een uitbreiding van de vestiging van Mammoet in Westdorpe heeft de mogelijkheden van de vestiging vergroot. Voorheen werden alle onderhoudswerkzaamheden aan materieel van Mammoet uitgevoerd door de vestiging in Schiedam, op 270 kilometer afstand. Met een nieuwe werkplaats en een uitgebreid team om toezicht te houden op de activiteiten, kan er nu echter regelmatig onderhoud op locatie worden uitgevoerd. Klanten kunnen profiteren van een grotere beschikbaarheid van materieel en een flexibelere en snellere service vanuit de Westdorpe-vestiging, die ook de Belgische depots in Antwerpen en Gent ondersteunt.    

Het onderhoud kan nu 's nachts worden afgerond, zodat de vloot op belangrijke locaties optimaal kan functioneren, als gevolg van de nieuwbouw van de 37 x 29 meter grote onderhoudshal op de multi purpose terminal. Een extra impuls aan de verbeterde onderhoudsfaciliteiten zijn de nieuwe kantoren die de teams zullen huisvesten die de nieuwe servicecapaciteit zullen beheren. Ook de terminal zelf zal profiteren van de upgrades en is nu nog beter uitgerust om ladingen tot 600 ton te verwerken.

De vernieuwde faciliteiten van Westdorpe zijn op vrijdag 10 mei 2019 officieel geopend. "We zijn erg enthousiast over de verbeterde service die deze upgrades onze klanten kunnen bieden", benadrukt Marlon Roels tijdens de openingsceremonie. "De ondersteuning van onze vestigingen in Antwerpen en Gent vanuit een nieuwe centrale hub zal onze mogelijkheden zowel hier als in België ten goede komen".

"Al onze uitrusting is onderworpen aan strenge onderhoudsprogramma's om de veiligheid en betrouwbaarheid ervan te garanderen. Dat maakt deel uit van ons streven naar kwaliteit. De vernieuwde vestiging, die nu volledig operationeel is, biedt onze klanten een nog snellere toegang tot onze service".

Meer informatie over MAMMOET MULTI PURPOSE TERMINAL TERNEUZEN:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!