Mariadal Meeting in Gemeente Roosendaal zoomt in op toekomst West-Brabantse logistiek

In 2017 werd West-Brabant uitgeroepen tot dé logistieke hotspot van Nederland. Een prestigieuze titel die de regio de komende jaren graag wil versterken en uitbouwen. Hoe zij dat gaan doen? Bart Vannieuwenhuyse, vertegenwoordiger van Future Proof Transport Initiatives (FPTI) denkt het te weten.

Mariadal Meeting in Gemeente Roosendaal zoomt in op toekomst West-Brabantse logistiek

Op 23 mei aanstaande informeert hij bezoekers van de Mariadal Meeting in de Gemeente Roosendaal over de kansen die FPTI ziet voor ondergronds goederenvervoer.

Programma Mariadal Meeting

Ook aanwezig tijdens de Mariadal Meeting zijn Johan Visser en Jan Willem Klinkenberg. Visser, werkzaam bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en het Kennisinstituut voor mobiliteitsoplossingen (KiM), geeft een interessante presentatie over trends en ontwikkelingen in de logistiek. Klinkenberg, directeur TGW Living Logistics, neemt de gasten mee in de toekomst van orderpicking. Naast deze drie gastsprekers biedt het programma genoeg ruimte voor een gesprek met collega ondernemers. Na de bijeenkomst krijgt u tijdens de welbekende netwerkborrel namelijk ruimschoots de tijd om uw netwerk te ontmoeten en uit te breiden.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld u dan nu aan via de website van de Gemeente Roosendaal. Ongeveer een week voor aanvang ontvangt u het volledige dagprogramma alsmede informatie over de route en het parkeren. Voor meer informatie over het tot op heden bekende programma klikt u hier.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!