Marsaki start met bouw hedendaagse nieuwbouw in plan Campervelden

Op dinsdag 19 juni jongstleden bereikte projectmanagementbureau Marsaki uit Goes opnieuw een hoogtepunt. Toekomstige bewoners, gemeente Noord-Beveland, opdrachtgever Campervelden, Aannemingsbedrijf Fraanje en architect en constructeur Archikon kwamen samen om de eerste paal te slaan van nieuwbouwproject De Havenpoort.

Marsaki start met bouw hedendaagse nieuwbouw in plan Campervelden

Appartementencomplex De Havenpoort maakt onderdeel uit van plan Campervelden en zal onderdak bieden aan 14 appartementen in Kamperland vanaf 259.500,- euro v.o.n. Bijzonder aan de appartementen is het magnifieke uitzicht over de levendige haven, het havenkanaal naar het Veerse Meer en de polders van de omgeving. Ook kunnen toekomstige bewoners genieten van de fijne eigenschappen van hedendaagse nieuwbouw: opmerkelijk lage energielasten en een woning die bijzonder onderhoudsarm belooft te zijn.

Plan Campervelden

In een latere fase van plan Campervelden wordt gestart met de bouw van energiearme levensloop- en gezinswoningen (De Singel).Van de vrije kavels in De Vrijlanden zijn inmiddels enkele verkocht.

Over Marsaki

Marsaki is een full-service projectmanagementbureau dat opdrachtgevers in alle levensfasen van vastgoed bijstaat middels het ontwikkelen en begeleiden van vastgoedplannen, het adviseren over vastgoedzaken en het verzorgen van vastgoedbeheer voor onder andere woningbouw, onderwijshuisvesting, zorg- en maatschappelijk vastgoed. Daarnaast heeft Marsaki zich, sinds de oprichting in 2002,  ontwikkeld tot een koploper op het gebied van energiezuinig bouwen.

Meer informatie over MARSAKI B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!