Matas wordt lid van Brainport Industries

  • Technologie
  • Bron: Matas Electronics

Matas Electronics uit Best wordt per 8 december dit jaar lid van Brainport Industries: een snel groeiend netwerk van bedrijven binnen de hightech industrie.

Matas wordt lid van Brainport Industries

Brainport Industries is een samenwerkingsverband ter stimulans van continuïteit en verdere groei van de hightech industrie, aansluitend op de ambities vastgelegd in Brainport 2020. Hierbij wil Brainport Industries dè open keten van hightech toeleveranciers in de wereld zijn en deze keten vanuit Nederland nog meer versterken en laten groeien.

Over Matas Electronics 

Matas Electronics is een assemblage bedrijf dat zich specialiseert in “high-tech electronics. Matas is in 1984 gestart als proto leverancier en heeft sindsdien haar diensten uitgebreid en zich ontwikkeld tot een volwaardige Electronics Manufacturing Services (EMS) leverancier. Matas biedt toegevoegde waarde door zich te positioneren als EMS partner en te focussen op kwaliteit, flexibiliteit en doorlooptijd.

Begeleiding bij de ontwikkeling van producten 

Matas stelt zich ten doel, om met haar diepgaande kennis van assemblage processen en “early involvement” strategie, haar klanten te begeleiden bij de ontwikkeling van producten. Hierbij kan gedacht worden aan Design For eXcellence (DFX). Deze aanpak heeft tot op heden geresulteerd in een aantal sterke partnerships tussen Matas en haar klanten.

Meer informatie over MATAS ELECTRONICS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!