MCM uit Liessel wint de William Pijnenburg Award 2019

Het Brainport Industries College heeft MCM uitgeroepen tot winnaar van de William Pijnenburg Award. De prijs staat voor aandacht en investering in vakmensen en geeft de verbinding weer tussen bedrijfsleven en onderwijs.

MCM uit Liessel wint de William Pijnenburg Award 2019

Foto: Pim van de Mortel van MCM met de William Pijnenburg Award. Links van hem Hans Vervoordeldonk van HVL en rechts Arjen Vos van Verbi. Uiterst links Mark Pijnenburg, uiterst rechts Manon Pijnenburg en Koen Pijnenburg.

MCM is sinds 2015 aangesloten bij het BI College en heeft als erkend leerbedrijf al meerdere jaren ervaring met opleiden van leerling- vakmensen. Als hofleverancier is MCM een One Stop Shop High-Tech productie- en toeleverpartner voor machinebouwers en systeemleveranciers in de maakindustrie. “We manufacture your industry” typeert het bedrijf en de cultuur in het bedrijf.

William Pijnenburg Award

In het jury rapport is te lezen dat MCM al jaren investeert in structuur en het systematisch betrekken en opleiden van leerlingen. Het hele team van MCM draagt de opleidingsvisie enthousiast uit en daarmee is de opleiding binnen MCM niet afhankelijk van één opleidingscoördinator. Iedereen is doordrongen van het groeien door eigen ontwikkeling en het aantrekken van jonge mensen en zij-instromers. In goede en in minder economische tijden. Door het weinige verloop blijft het team bijeen en groeit en ontwikkelt het zich organisch. Het mede initiëren van het Techniekcentrum|Brainport is een goed voorbeeld van verantwoording nemen in de regio als het om ontwikkeling van mensen gaat.

Technisch vakmanschap

Pim van de Mortel nam de Award in ontvangst uit handen van Manon Pijnenburg. “Samen met de drie Peelbedrijven genomineerd zijn, was al een hele eer. Apetrots ben ik met het winnen van de Award! Ik ben er stil van.” waren de woorden van Pim. Met het winnen van de Award is aangetoond dat het voorbeeld wordt gegeven en wordt uitgedragen zoals William dat in zijn leven continu heeft gedaan. De beloning van ambassadeurschap voor de ontwikkeling van technisch vakmanschap in de regio.

Meer informatie over Brainport Industries:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!