MDxHealth verhuist Europees hoofdkantoor naar Novio Tech Campus

  • Farma & Zorg
  • Bron: The Economic Board

MDxHealth least vanaf oktober dit jaar 700 vierkante meter ruimte bij de Nijmeegse hotspot Novio Tech Campus. Het bedrijf breidt daarmee fors uit in capaciteit.

MDxHealth verhuist Europees hoofdkantoor naar Novio Tech Campus

Foto van de Novio Tech Campus

Groei en innovatie

Op de campus werkt MDxHealth succesvol aan de prostaatkankertest die gebaseerd is op een urinemonster, SelectMDx®. De testen die het bedrijf ontwikkelt zijn niet alleen goedkoper, maar ook fijner en minder pijnlijk voor de patiënt.

Dr. Jan Groen, CEO van MDxHealth: “We hebben onze Europese salesafdeling verdubbeld om de groei van onze in vitro diagnostische producten wereldwijd te ondersteunen.” Het hoofdkantoor moet werk bieden aan meer dan 25 onderzoekers en vertegenwoordigers.

Gelders Gedeputeerde en Economic Board-lid Michiel Scheffer zei bij de officiële opening: “Gelderland is de proeftuin voor medische innovatie in Europa. De komst van MDxHealth is het resultaat van een jarenlange investering in het vestigingsklimaat voor medische topbedrijven. Gelderland maakt werk van innovatie.”

Novio Tech Campus

De Novio Tech Campus in Nijmegen is inmiddels 10.000 m² groot en beschikt over state-of-the-art labfaciliteiten en kantoren.Er zijn inmiddels vijf gebouwen gerealiseerd, waarin ondernemers en onderzoekers samenwerken aan medische wetenschap, gezondheidszorg en high tech industrie. Op deze Campus draait alles om kennis, ondernemen en innovatie.

Meer informatie over The Economic Board:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!