Medewerkers MSD Oss bezorgen mensen in de regio mooie kerst

  • Farma & Zorg
  • Bron: MSD Oss

In het kader van het vrijwilligersproject ‘Handen uit de Mouwen’ bieden collega’s de helpende hand aan uiteenlopende organisaties en goede doelen in en rondom Oss.

Medewerkers MSD Oss bezorgen mensen in de regio mooie kerst

Na het succes van de verschillende projecten in september gaan deze week ongeveer 100 medewerkers van MSD aan de slag in Oss en omgeving. Het doel is deze keer om veel mensen een mooie kerst te bezorgen!

Naast de bijdrage die we met ons dagelijkse werk leveren aan een gezondere wereld wil MSD een goede “buur” zijn voor de omgeving. Maatschappelijke betrokkenheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en daar leveren MSD-ers zelf ook heel concreet een bijdrage aan door hun handen uit de mouwen te steken.

Handen uit de Mouwen bij organisaties en goede doelen in Oss en omgeving

Elk jaar kunnen medewerkers van MSD in werktijd een dag klussen of bijvoorbeeld een dagje erop uit met de bewoners van een verzorgingstehuis. Daarbij neemt MSD ook bijkomende kosten (zoals klusmateriaal, catering, de bus voor een dagje uit, etc) voor haar rekening. MSD is in Haarlem al sinds 2004 actief met het project “Handen uit de Mouwen”.

De collega’s van MSD Oss zijn ook dit jaar weer enthousiast met dit project van start gegaan. Honderden medewerkers uit Oss en Haarlem steken ook in 2014 de ”Handen uit de Mouwen”. De hele week van 8 tot en met 12 december gaan ze veel mensen alvast een mooie kerst bezorgen!

Meer informatie over MSD OSS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!